Jump to content
  • 0
Marya

Can be bug?

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Apparently, Stif's solution does not work, but if anyone else has the same problem, please try that in the first instance. 

 

I'll mark this topic as closed because xLaming states Admins are aware of this bug and it will be fixed.

 

If anyone has an additional solution, please PM me and I'll reopen the topic if necessary to see if that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

This usually means that you had info of the previous owner of 1001300 stored in your browser's cookies. You can un-add him, clear your browser's cache and cookies, restart your browser, login again and add him again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
Posted (edited)

When an user send you message and you are offline, it will be send with old nickname.

 

Sometimes this happen,

 

You can remove from friends, and add again, it may fix this issue.

 

It was already reported before.

Edited by xLaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
Posted (edited)

@xLaming @Stif Nope .  

All done , clean readded , unfriend added again so ...  trust me i did all steps  cookies removed everything .. 

Plus is not first time , same on the app same in lap .. 

Edited by Marya

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Marya said:

@xLaming @Stif Nope .  

All done , clean readded , unfriend added again so ...  trust me i did all steps  cookies removed everything .. 

Plus is not first time , same on the app same in lap .. 

Yes, it is an xat issue.

 

Just remove and add again, it may fix for now.

 

Admins already know this bug, just need to wait until it be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
27 minutes ago, xLaming said:

 

 

Just remove and add again, it may fix for now.

 

 

I did .. nothing happend  

Same issue  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
9 hours ago, Marya said:

I did .. nothing happend  

Same issue  

First, you need to remove. Then you need to add him with the current name, just add when its being show the current name. Then log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 hours ago, xLaming said:

First, you need to remove. Then you need to add him with the current name, just add when its being show the current name. Then log in.

I did before to writing here , and ask why i did . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.