Jump to content
  • 0

Question

I just made a new xat account,and every time I try to login it tells me the name / email doesn't exist and I know for a fact its the right password. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 2

Good night,

 

Did you go to the e-mail associated to the account to confirm the registration?

Your password has uppercase letters or symbols? If so, try to avoid them to avoid confusion, use lowercase letters or numbers;

Did you type your password slowly to make sure it's the right one?

Did you type your registered name correctly?

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Hello MoneyCanKill,

 

we would love to assist you in this matter, but without more information it is difficult, if not impossible, for us to provide you with instructions for how to resolve this issue.

 

The topic has been closed to new replies and if you want it unlocked, you may send a private message to one of the forum staff with their messenger enabled or report the post to notify a moderator that you wish to update your thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yes to all of these questions,it tells me wrong username or password E25.then when I try to change the password,it tells me my email is not found

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you sure you typed the right e-mail on the lostpass tool?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.