Jump to content
  • 0
myow

redirect problem

Question

 i have problem when i  open xat chat and other site ( i los the xat chat and its redirect me to the site  that i opened  thats happen only with chrome browser !!!! why !  (hmm)(hmm)

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The user made use of Opera Beta and doesn't have this issue anymore. This topic is now closed.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

 

I attribute this to memory RAM PC...Due to various browsers updates, more is being required of memory RAM of PC / NOT'S.

 

I suggest two solutions:

 

1. Search for a technical and try to increase the RAM memory of your PC / NOT'S;
or
2. Open the chat pages in separate windows.

 

NOTE:

RAM does not permanently store content. It is responsible, however, for reading the contents when required. That is, in a non-sequential way, so it is very demanded.

 

I hope it helped! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, MisteR said:

Hello,

 

I attribute this to memory RAM PC...Due to various browsers updates, more is being required of memory RAM of PC / NOT'S.

 

I suggest two solutions:

 

1. Search for a technical and try to increase the RAM memory of your PC / NOT'S;
or
2. Open the chat pages in separate windows.

 

NOTE:

RAM does not permanently store content. It is responsible, however, for reading the contents when required. That is, in a non-sequential way, so it is very demanded.

 

I hope it helped! 

yes i know i have problem of ram. but this problem happen only with chrome. in other browser its works well 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, myow said:

yes i know i have problem of ram. but this problem happen only with chrome. in other browser its works well 

If it only affects Chrome, then it's probably because Chrome uses rather much RAM compared to other browsers.

 

You may try to reduce the RAM usage on chrome: https://www.zdnet.com/article/make-google-chrome-faster-reduce-how-much-ram-it-uses-and-be-more-productive/

 

If that doesn't help either, then you will have to stick to other browsers (such as Opera which is similar to Chrome) or use the HTML5 chat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, LaFleur said:

If it only affects Chrome, then it's probably because Chrome uses rather much RAM compared to other browsers.

 

You may try to reduce the RAM usage on chrome: https://www.zdnet.com/article/make-google-chrome-faster-reduce-how-much-ram-it-uses-and-be-more-productive/

 

If that doesn't help either, then you will have to stick to other browsers (such as Opera which is similar to Chrome) or use the HTML5 chat.

 ok lafleur ty i will do what you said 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello @myow,

 

were you able to resolve this issue on Chrome? Or do you entirely stick to another browser, such as Opera Beta now?

 

We're looking forward to hearing from you soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
50 minutes ago, LaFleur said:

Hello @myow,

 

were you able to resolve this issue on Chrome? Or do you entirely stick to another browser, such as Opera Beta now?

 

We're looking forward to hearing from you soon.

hello lafleur  i use chrome so i get this problem . and i use opara i have login problem :(  i do not use opera beta yet 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.