Jump to content
  • 0
Mohammed

Error in the Flag

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
Posted (edited)

It doesn't work because flag codes aren't working yet on HTML5. If you go on Flash and write (flag#wPS) it should work just perfectly.

 

YLlcqzF.png

 

Please remember to post this kind of questions in General Support next time. https://forum.xat.com/forum/4-general-support/

Edited by Leandro

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
17 minutes ago, Leandro said:

It doesn't work because flag codes aren't working yet on HTML5. If you go on Flash and write (flag#wPS) it should work just perfectly.

 

YLlcqzF.png

 

Please remember to post this kind of questions in General Support next time. https://forum.xat.com/forum/4-general-support/

He my flag#weg is work

I think this flag#wps only have problem For me And MOD help???  Is work for bot only???? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, Mohammed said:

He my flag#weg is work

I think this flag#wps only have problem For me And MOD help???  Is work for bot only???? 

 

Both codes work perfectly in the FLASH version on xat for all users, not bot only.

 

Based on the images you provided, you were doing the code on Mobile (HTML5) and the codes don't work there yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
58 minutes ago, Mohammed said:

He my flag#weg is work

I think this flag#wps only have problem For me And MOD help???  Is work for bot only???? 

As Leandro have stated above the flag codes only works on Flash for now. Flags codes on Flash chats works for users also and not just only by using bot.

My apologies, as we lack of information (that you were accessing the chat html5), we are unable to properly explained to you. 

 

H6vPVEl.jpg

Edited by 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, Leandro said:

 

Both codes work perfectly in the FLASH version on xat for all users, not bot only.

 

Based on the images you provided, you were doing the code on Mobile (HTML5) and the codes don't work there yet.

Your answer is not the correct answer to my question. I see all the media working correctly I just said that just flag # wps which does not work for me and in the chat help are you understand me.

If the problem is in flash what is the rest of the flag for me doing?

5 minutes ago, 6 said:

As Leandro have stated above the flag codes only works on Flash for now. Flags codes on Flash chats works for users also and not just by using bot.

My apology, as we lack of information (that you were accessing the chat html5), we are unable to properly explained to you. 

 

H6vPVEl.jpg

OK thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As Leandro pointed out, make sure that you're on the flash chat when using the Palestine flag or any other flag. The chat in your second screenshot is the HTML5 which doesn't support the Flag power yet.

 

The question or questions in this topic have been answered and an answer has been marked. This topic is now closed.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.