Jump to content
  • 0
DjHyperHouse

Strange No Login on Flash only HTML5

Question

Hello,

   My account after authenticating says to refresh and login but when I do it makes me a toon again.   I've cleared all caches,  tired Mac and Pc, different browsers, updated flash, checked cookies acceptance and  flash can store local files.     Has anyone else run into this problem yet?

 

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@DjHyperHouse The issue has been fixed on xat's side now (Chat Version 23042018, 2 days ago), so you shouldn't run into this issue anymore.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Does it let you login successfully? 

 

Sometimes, when you're a "toon" and log in, it will let you login successfully, however, if you look at the chat on the login page, it will look like this:

 

HPz09c.png

 

What you need to do here is make sure that you're not a toon at this chat anymore.

To get out of this, you may either trying clicking at your name multiple times, or switch between the "Visitors" and "Friends" tab and then click at your name, see gif.

Once it shows the correct name in the chat, it should be working fine again.

 

This would also explain why it works in HTML5 and not in the flash chat, since this issue only occurs in flash.

 

Let me know if that helped.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for your suggestion, however It only worked one time correctly.   After the second attempt it went back to a toon even if it did say it "logged on successfully"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
20 hours ago, LaFleur said:

Did you see your name in the chat?

 

It should look like this (with your name):

KXQPBF.png

I will take a screen shot tonight  and post it so you can see what I am seeing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 4/21/2018 at 10:04 AM, Stif said:

@DjHyperHouse In that small chat box, just type something and press enter, it will login you automatically.

I did try  that on Chrome and on Explorer and it did not work.  I've also tried different computers and clearing all caches.

On 4/21/2018 at 11:25 AM, pathetic said:

Did you accidentally change your settings?

I haven't intentionally but if I did what setting are you thinking of?   It was working for 6 years and then just stopped.  I thought it was an xat update as I see more people with the same problem now.

 

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.