Jump to content
Admin

HTTPS rollout

Recommended Posts

3 hours ago, mouse73064 said:

The outside background is still broken. when I try to change mine to anything i get sent back to login page and then i get an error. I know you all are doing your best just wanting to let you know.  ... THANKS GUYS THAT WAS FAST WORKING NOW

There is currently a known issue with https images not working for outer background (you can use http images in the meanwhile). It'll surely be fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, mouse73064 said:

The outside background is still broken. when I try to change mine to anything i get sent back to login page and then i get an error. I know you all are doing your best just wanting to let you know.  ... THANKS GUYS THAT WAS FAST WORKING NOW

Thank admins for it.

 

 

@LaFleurIs already. She edited her post. c:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Voymo said:

is already. She edited her post. c:

She prob. only used a http background, its still broken with https links. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Considering our time, this morning at aproximate 11am I edited my group and added it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Checked your group. Its because you added it using css. If you add a https directlink only, it doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see. On the chat box it works using a https background image tho GetStrip5.php?c=S_y_50_50_c.png

(any reason why you come to it as "HeadDoodle" always? LOL)

 

 

So conclusion:

-On the below chatsgroup iframe, "//" and "https" should be accepted and not anymore converted into "http" (or, in some cases, "hZtp")

-On the top chat group CSS, normal (non-CSS) background with "https" should be accepted and CSS should accept links starting with "//" (currently converts // to http://)

(And for sake please don't make filtering even stricter than it is currently, Admins D': )

 

Edit: http://prntscr.com/fxkz7x  8-)  working

  • Award 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Laming said:

Xatspace also is replacing https by http (should be removed the str_replace) xD

Known issue, along with edit group, it will be fixed eventually

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey - About Radio!
How this work?!
The old code no work! :@
XatRadio.com = No work!

  • Award 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Bau said:

Hey - About Radio!
How this work?!
The old code no work! :@
XatRadio.com = No work!

 

Yep, same for me...

  • Award 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 19/7/2017 at 5:14 AM, mouse73064 said:

The outside background is still broken. when I try to change mine to anything i get sent back to login page and then i get an error. I know you all are doing your best just wanting to let you know.  ... THANKS GUYS THAT WAS FAST WORKING NOW

 

 

I have the same problem I can not put any image in the background

 

 

How do I fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Jacks0n said:

I have the same problem I can not put any image in the background

 

How do I fix it?

There shouldn't be any issues with the outer background anymore (at least when you add it directly).

 

Try using https://cubeupload.com and just put the image directlink into this field in editgroup:

b8aTjQGQRWuxhgPenD7XJg.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, LaFleur said:

There shouldn't be any issues with the outer background anymore (at least when you add it directly).

 

Try using https://cubeupload.com and just put the image directlink into this field in editgroup:

b8aTjQGQRWuxhgPenD7XJg.jpeg

I have tried with tinypic and with cubeupload but it does not work

29ercb6.jpg

 

If I select a default image i get sent back to login page

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jacks0n Yes, i am aware of that issue and forwarded it to the admin.

 

As i suggested previously, add the background image directly on the editgroup page, then it will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm able to change my chat's inner and outer bg just now. Try putting inner bg through your group edit extra features page instead. (click Edit your Chat and Extra Features)

 direct

Just make sure that you are using the direct link of the image and try Imgur.com.

  • Award 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, LaFleur said:

@Jacks0n Yes, i am aware of that issue and forwarded it to the admin.

 

As i suggested previously, add the background image directly on the editgroup page, then it will work.

 

Yes, but I mean the background of xatspace not xatgroup background

 

 

Thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, I do not know if this had already been posted but many xats with 1k of likes have lost their likes.

And they have started from 1 like.

  • Award 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.