Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

RIP tinypic, thanks for all the fish

fixed, thanks.   Yes that's right. A deeper reason and what has drove this is that local storage is different on http and https. This has forced our hand.

https is being forced on on xat.com and xatech,com.   post here if anything breaks.

  • Bot Service Providers

[This error is on every pages] Mixed Content: The page at 'https://xat.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://xat.com/web_gear/chat/auser3.php'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

 

Maybe new users won't be able to get an id?

 

[Only on chats] Mixed Content: The page at 'https://xat.com/Foobar' was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource 'http://chatsgroup.com/web_gear/chat/media.php?d=Foobar&p=0&id=150824205&t=0'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

 

And you should force users avatars to https in chats.

 

 

Another things, not about https but it should be fixed, each xat pages are calling

https://xat.com/web_gear/images/close.png

https://xat.com/web_gear/images/prev.png

https://xat.com/web_gear/images/next.png

https://xat.com/web_gear/images/loading.gif

 

All these links are 404.

 

  • Award 2
Link to post
Share on other sites
  • Advanced Members

Mixed Content: The page at 'https://xat.com/pgo' was loaded over HTTPS, but requested an insecure plugin data 'http://xat.com/crossdomain.xml'. This content should also be served over HTTPS.

Some apps still load http:// links which don't work with the https redirect

1 minute ago, Sydno said:

It seems the translator was broken:

http://prntscr.com/ftr8q9

 

Some other app may have been affected as well, such as xavi

 

Causes this

Link to post
Share on other sites
  • Members

I noticed the translator app itself having issues, but chats translated in brackets next to the language just fine in the chat itself. 

 

 

Not sure if the errors are causing it, but connection speed to chat pages and the xat site are running slightly slower than usual. 

Link to post
Share on other sites
  • Game Makers

Since xat.com is going to use https soon as well until they have fixed issues with all links; embedded chats using "http" will be broken.

 

Website owners are forced to update their embed code if they want their chat working from now.

 

To do that; you just have to update your embed code by changing "http://www.xatech.com" to "//www.xatech.com" (remove completly http:) until admins have updated the embed code system on chat page.

 

It should be like that :

 

Quote

<embed src="//www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf"

 

Instead of that :

 

Quote

<embed src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf"

 

We are hoping for @Admin to update embed code. If you have any questions or issues about, feel free to post them, we will be happy to assist you!

 

Don't forget also to clear your cache to make sure you are on the latest version. (01072017)

Only debug chats are updated for now. We will have to wait for the non debug ones.

 

If you don't know how to clear your cache, please follow that website tutorial on here : http://www.refreshyourcache.com/en/home/

 

It's NOT an official announce, it's just a hint if you have issue with your embedded chat.

 

If you have also an issue by loading chat with http, try loading it with https://. (Example: https://xat.com/xat_test)

  • Award 2
Link to post
Share on other sites
  • Administrators

HTTPS back on

1 hour ago, SlOom said:

Since xat.com is going to use https soon as well until they have fixed issues with all links; embedded chats using "http" will be broken.

 

Website owners are forced to update their embed code if they want their chat working from now.

 

To do that; you just have to update your embed code by changing "http://www.xatech.com" to "//www.xatech.com" (remove completly http:) until admins have updated the embed code system on chat page.

 

It should be like that :

 

 

Instead of that :

 

 

We are hoping for @Admin to update embed code. If you have any questions or issues about, feel free to post them, we will be happy to assist you!

 

Don't forget also to clear your cache to make sure you are on the latest version. (01072017)

Only debug chats are updated for now. We will have to wait for the non debug ones.

 

If you don't know how to clear your cache, please follow that website tutorial on here : http://www.refreshyourcache.com/en/home/

 

It's NOT an official announce, it's just a hint if you have issue with your embedded chat.

 

If you have also an issue by loading chat with http, try loading it with https://. (Example: https://xat.com/xat_test)

 

wont it just redirect ?

  • Award 1
Link to post
Share on other sites
  • Game Makers
3 minutes ago, Admin said:

HTTPS back on

 

wont it just redirect ?

 

Don't think; because if they are still using http in the embed code, it will not show the chat.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

on again

15 hours ago, Brandon said:

I'm not sure if it matters much, but chat assets aren't prepared to handle HTTPS:

 

7rVEwow.png

 

its working on xat5 ?

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
4 minutes ago, SlOom said:

 

Xat5 is using css to display the chat background.

 

thanks ...

 

i'll need to look at that so https off again ...

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.