LaFleur

Forum posting issue with editor

41 posts in this topic

apparently there is a new bug with peoples post being duplicated, spotted it three times recently

apparently there is a new bug with peoples post being duplicated, spotted it three times recently

 

Update, its with every post i think, check above^^ just happened with this post

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, LaFleur said:

apparently there is a new bug with peoples post being duplicated, spotted it three times recently

apparently there is a new bug with peoples post being duplicated, spotted it three times recently

 

Update, its with every post i think, check above^^ just happened with this post

it happened to me in the past idk if you remember but for it i unistalled chrome then reinstaled and it was solved

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ider said:

i have had this in the past but i just updated my browser and it was all solved.

i have had this in the past but i just updated my browser and it was all solved.

rofl twice

1 hour ago, ider said:

i have had this in the past but i just updated my browser and it was all solved.

i have had this in the past but i just updated my browser and it was all solved.

rofl twice

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Elie said:

rofl twice

rofl twice

that means the user can't see that because look when i had in the past i could see it twice but now i can't 

http://prntscr.com/e2h6jt

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were some critical errors that happened during a recent upgrade attempt. I believe this will be fixed by morning (GMT).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there also some issue with status updates? I can't find any of them in the specific user profiles. (just to let you know @Brandon) I am aware of the announcement. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The recent issues have been resolved.

 

I'm going to consider the "Submit Reply" issue resolved unless it gets reported again!

 

The issue with images in signatures is ongoing.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Brandon Happened again. Also noticed the "Notify me of replies" turns off when i hit "Submit reply".

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, LaFleur said:

@Brandon Happened again. Also noticed the "Notify me of replies" turns off when i hit "Submit reply".

Tell me if it happens again. I made an educated guess at which plugin may be causing the issue, and it has been disabled.

 

Does the "notify me of replies" setting turn off even when when reply submission works on the first try? At the top, it says you've been following this topic since November 18, 2016, so I'm wondering if it's just an aesthetic issue.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Brandon said:

Does the "notify me of replies" setting turn off even when when reply submission works on the first try?

Yes, it does. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Brandon said:

@LaFleur Does the original posting issue still happen?

Let me see (since i don't when it happens, it may take a while or not anymore, if its supposed to be fixed)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^

yea seen it as well yesterday, kinda forgot to mention it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since we still believe a plugin is causing this, another plugin has been disabled to test this. Please post here if the issue happens again.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is this going? Is the issue still occurring?

 

If the issue still occurs, we'll label it as "no plans to fix" because it occurs so infrequently that it's not worth investigating further. The plugins that the forum has are essential, so if a plugin is causing the issue, not much can be done about it. If it's an issue with the editor, we'll have to hope that it gets resolved in the future.

 

Overall, I'm not too worried about it because, again, it happens very infrequently (or has possibly stopped being a problem).

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now