Jump to content
  • 0
Karamatsu10

Account Login Not Working on New Network

Question

I have an account on Xat called "Karamatsu10" that takes forever to login on this new network that I'm in, and times have occurred when, regardless of my login status.

 

Sometimes, the login says "Please wait..." when I log in and it never actually logs in. Other times, I log in to my account and it says that it's successful, but the chat box below it never shows up, and when I go to a new chat box, it's as though I never logged in.

 

I use Google Chrome and at a couple of points used Microsoft Edge. This happens to me, regardless of whether I am in Private Browsing or not. I have a good connection (assuming that I log in to the campus online access), but I'm using a college campus. My account was made at home and not on this campus. This chat works on the computers in the library, though, as an experimentation, but not on my laptop in my dorm. I don't think using the library is a good idea.

 

I am unable to create a ticket because my login doesn't work.

 

Do you know what the issue may be? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
12 hours ago, Karamatsu10 said:

 

I switched laptops this month because the motherboard on my old one fried, but when I tried this laptop at home, it worked just fine. The chatbox either takes too long to load or doesn't load at all and forms a blank space, which is what's happening to the chat box you showed me. No, I did not set my browser to autodelete cookies. It keeps them stored unless I did it manually.

I've heard of in the past that it could be possible that your campus' firewall is blocking connections to xat chat servers (not intentionally) on the dorm networks. You could try and speak to your network administrator.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Stah said:

Does it normally work using the same laptop? Seems like a storage issue, does your browser auto delete cookies? Do chatboxes load? What happens when you visit http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf ?

 

I switched laptops this month because the motherboard on my old one fried, but when I tried this laptop at home, it worked just fine. The chatbox either takes too long to load or doesn't load at all and forms a blank space, which is what's happening to the chat box you showed me. No, I did not set my browser to autodelete cookies. It keeps them stored unless I did it manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The question or questions in this topic have been answered and an answer has been marked. This topic is now closed.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.