Jump to content
  • 0
Yushe

Xats/Days not coming to my account

Question

First I just want to say that I would open a support ticket but it won't let me because it keeps thinking my password is wrong.

 

So anyway I bought the $20 xat & days package and it hasn't arrived on my account can someone please help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Reset your password at http://xat.com/lostpass and change it to a password that doesn't contain any symbols, periods or commas. 

 

Once you done that, open a ticket under the Payment Problem department at http://xat.com/Ticket and they will be able to assist you.

 

Clear your cookies and cache out first and then re login. (You might be cached and that's why you didn't get your xats).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Before opening a ticket, in some extreme cases it could 3 days for the funds to reach your account, however it is normally instant. Try logging into your account again to see if your xats and days have been credited.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Just now, Maverick said:

Reset your password at http://xat.com/lostpass and change it to a password that doesn't contain any symbols, periods or commas. 

 

Once you done that, open a ticket under the Payment Problem department at http://xat.com/Ticket and they will be able to assist you.

I can login fine to my account fine on this page though http://xat.com/web_gear/chat/register.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You can login fine, but tickets are sensitive cases with password. Try changing it to a simple but complex password as well, ensuring it doesn't have any symbols. 

 

Then try to open a ticket. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 minutes ago, Maverick said:

You can login fine, but tickets are sensitive cases with password. Try changing it to a simple but complex password as well, ensuring it doesn't have any symbols. 

 

Then try to open a ticket. 

Ok it works now thanks for the help.

 

Kinda weird how it doesn't allow symbols.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.