Jump to content
  • 0

Powers do not appear in trade


Question

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
  • Contributors
3 minutes ago, VaLsteiN said:

why sometimes the powers we put in trading don't show up

 

https://prnt.sc/10aolby   I put it, he doesn't see the power I put  

 

this mistake is very strange we have difficulties in trading

Just relog you and the other person, close the commerce app and try again. 

Should fix, if the error persists please notify us. 

 

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Advanced Members
Just now, Page said:

Just relog you and the other person, close the commerce app and try again. 

Should fix, if the error persists please notify us. 

 

I logged in 10 times I must have done so, but it always happens like this.   I told him to login, he said he did it too, but he's always like this.

Link to post
Share on other sites
  • 1
  • Contributors
Posted (edited)
45 minutes ago, VaLsteiN said:

I logged in 10 times I must have done so, but it always happens like this.   I told him to login, he said he did it too, but he's always like this.

Can we try it? If so, u can find me at Html5

Actuay my friend's using Opera GX is it working fine there.

What is your Opera version?

 

Edge:

spacer.png

 

Opera GX:

spacer.png

Did you tried to clear your cache/cookie?

Edited by Page
More infos.
Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Advanced Members
1 hour ago, Page said:

Can we try it? If so, u can find me at Html5

Actuay my friend's using Opera GX is it working fine there.

What is your Opera version?

 

Edge:

spacer.png

 

Opera GX:

spacer.png

Did you tried to clear your cache/cookie?

i m using  two  Opera  ,  one is normal  other Oper GX   

download.png.8c7d2327298d81f2c680d0a9c584420f.png

 

I don't want to clear the history because I have too many saved addresses and open accounts

 

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Advanced Members

I also find that sometimes after accepting a trade the powers/xats/days automatically show up even if it doesn't show on the trade engine.

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Advanced Members

Vals, It happens to me too. When you remove powers or xats and then put again, it fixs. You dont need to relogin or clear cookies.

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Members
23 minutes ago, Christina said:

Refreshing the chat works fine.  This happens more often is you trade alot, I have noticed.

Just do a Control R between trades.

Well yeah it didn't use to happen in flash period, I would rather a solution than a work around it though! I hope they fix it soon

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Advanced Members
Posted (edited)

this problem still persists i have no idea why it is caused i am using opera is still the same

 

 and i guess it is broken in code sometimes in my color code it happens like this  https://prnt.sc/10bd71x

 

I'm logging in but it doesn't change

Edited by VaLsteiN
Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Volunteers

Hello,

 

This should be fixed in future updates of the HTML5 version of xat. Anyway, try following the possible solutions that have been provided by other users within this topic (although they may solve the issue temporarily, not permanently).

 

Next time, try to report this type of thing on the bug tracker: https://forum.xat.com/bug-tracker/html5-chat/.

 

Thank you!

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Volunteers

The question or questions in this topic have been answered and an answer has been marked. This topic is now closed.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.