Jump to content

bug or bad settings?


Sephiroth
 Share

Recommended Posts

  • Advanced Members

Hello! 

 

I hope I post this in the right place. 

I have an issue for a while, some offline users appear in my list above the online users, on the top of my connected friends and even ( sometimes) on the top of the owner/moderator. That happens random, not every time. 

What can it be? Is it something from my settings? or a bug? 

 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

  • Advanced Members
1 minute ago, Daniel said:

You should post things like this in the bug tracker section of the forum:

https://forum.xat.com/bug-tracker/chat/

 

As title says, I was not sure it is a bug, maybe just something to be fixed from my account settings.

Now,  a moderator can move it if needed.

Thank you. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Advanced Members
42 minutes ago, LordSin said:

As title says, I was not sure it is a bug, maybe just something to be fixed from my account settings.

Now,  a moderator can move it if needed.

Thank you. 

 

hi .this is a bug you can try post that in html5 bug in forum or please clear your browser and relogin

Link to comment
Share on other sites

  • LaFleur changed the title to bug or bad settings?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.