Jump to content
  • 0
thenubick09

api key bugged

Question

Hello my api key is bugged, when I want to generate from the page of registered users, it simply does not display

 

1-  here when giving login   https://prnt.sc/sxawb9

2-  here when I clicked on "reset / show api key"https://prnt.sc/sxaxaj

3-  After checking the box, the api key is not displayed https://prnt.sc/sxay26

 

thank you very much and I hope your answer.

 

@La flor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

This will be fixed in the upcoming web version update. Thanks for the details Laming.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2

Hello,

 

This happen when you set xat in other language rather than English,

 

Try changing the language to English and make login, then you will see your API key.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

Are you clicking the "Actualizar Ajustes de seguridad" button after checking the box?

 

Which browser are you using?

Edited by Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, I have checked the box and clicked on "update settings" but still they are not displayed I went to xat helps to report the error

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)
2 hours ago, xLaming said:

Hola,

 

Esto sucede cuando configura xat en otro idioma en lugar de inglés,

 

Intente cambiar el idioma al inglés y realice el inicio de sesión, luego verá su clave API.

How??

Edited by thenubick09
idk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.