Jump to content
  • 0
Neppy

BB coded videos will not autoplay

Question

Heres my code [youtube:1:1:CP3U4kMeoX4:&autoplay=0&loop=1]

 

The video will still not autoplay when my xatspace opens. 

If i make it bigger i can click play but i would prefer if it would auto play when someone opened up my xatspace

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

well, if you already has set the youtube to autoplay and it do not autoplay, here some steps to fix it:

 

Copy this link to your address bar and hit enter: chrome://settings/content/sound

Make sure to check “Allow sites to play sound” if it’s not already checked.

Where it says “Allow” click “Add” and type https://xat.me in.

 

also check if you has set correctly the option, or try this site: https://i.xat.wiki/sc/ > youtube

Edited by Vevrok

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

hi welcome 

if you have still this prolem so the code is broken

you can give me the oroginal vedio and i fix the code for you 

 as i see your code now its not right its wrong code 

send me oroginal  youtube vedio link in message or here  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.