Jump to content
  • 0
Hitman

Login page problems

Question

Hello, I reinstalled my computer and when I got back to xat.com/login i was encountered with this https://prnt.sc/phwha0 . I dont know what to do, I downloaded 6 different browsers and I simply cant login, can u help me?

Than you in advance.

Edited by Hitman

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, Hitman said:

tried everything didnt work posted on bug tracker forum

 try log out of your xat account in https://www.xatworld.com/log-out/ after try loggin in again.

 

If do can loggin in again, after do not use ?new in ends of url, try accessing the version in flash (if html5 do not works).

 

If nothing these steps do not work... report in https://forum.xat.com/bug-tracker/html5-chat/

Edited by FiLthyk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 minutes ago, Hitman said:

https://prnt.sc/pi40qa still doesnt work ty for help :P

it looks as your browser is blocking the code html5.

 

Are you using google chrome? if not, use it.

 

try different browsers;

 

also old xat's login: https://xat.com/login?mode=4

 

https://xat.com/web_gear/chat/register.php?mode=4

Edited by FiLthyk

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Hitman said:

i tried everything, ur links all the browsers but it doesnt help...

 

I see that you are using another browser in the capture

 

Did you download the firefox? I recommend that you restart your internet and make sure you have a good connection

 

Does the problem only happen on the main page? Or is it at xat.com/login too?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.