Jump to content
  • 0
WaizaDotCom

Registration page redirect to xat login page

Question

HI,

Some users found that the registration page was redirected to xat ID login page which mean they cannot register new ID. I read thru the forum and found that there was a topic about this since May. Not sure it was fixed and now it is a new thing or not.

 

Not sure the problem is on HTML5 only or not? Can users register in Flash version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 2
5 minutes ago, WaizaDotCom said:

Hi,

Thanks @xLaming and @alex for your response. I had tried Alex's suggestion and found that it works for new user with new ID.

 

The one that I have here is the deleted ID with k2 number in hand. Any suggestion ?

Thanks in advance and Cheers.

Could you try this URL and see if it works?

 

https://xat.com/login?UserId=ID GOES HERE&k2=K2 GOES HERE&mode=1

 

Replace "ID GOES HERE" with the ID

Replace "K2 GOES HERE" with the K2 number.

 

Please don't post the URL/K2 here on the forum

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Hello,

 

This is a mistake and it should be fixed soon,

 

Old register.php page isn't online anymore. but it this issue may be fixed soon.

 

 

---

My suggestion to admins: xat.com/register should be to register new users, on the past it worked just when you clicked on the button "Register" on the chat, this should be changed... xat.com/register may work showing the correct form based on auser3's stuff, not based in args ( $_GET ).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
12 hours ago, Davidss1001 said:

Did you try Angelo's suggestion?

 

Again, please do not share the completed link on the forums as that will give others the opportunity to register that ID :)

 

 

Hi,

 

Already tried that format and YES IT WORKS! 

Thanks @Angelo and all.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

@WaizaDotCom @xLaming @Davidss1001 @alex @Angelo @Stif

 

This should be fixed now, can you please check it out and let me know here?

 

The fix is as follows:

Using an old register link will redirect you to the new register page, containing the user id / k1 / k2 info in the link already (full redirect). So should just be able to register on the new web.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,
As stated by @xLaming, the registration link for xat is currently broken and redirects all users, regardless of being logged out or new, to the to the login page.

Luckily though, there is a solution to this though by telling users to follow the steps I have provided below:
 

1.) Open a new incognito window in your browser. (Ctrl + Shift + N)
2.) Go to any chat of your choosing with the URL ending in ?new.
(This is just simply the HTML5 page of the chat and will be essential in resolving the issue.)
3.) Type the word "register" in main and click the the underlined link.
4.) You should now be able to register for xat!
 

After a user has successfully registered their new account for xat, they will be able to login using Flash or HTML5.
I hope this guide proves helpful in resolving what issues users have when registering new accounts for the site. Cheers. image.png

Edited by alex

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

Thanks @xLaming and @alex for your response. I had tried Alex's suggestion and found that it works for new user with new ID.

 

The one that I have here is the deleted ID with k2 number in hand. Any suggestion ?

Thanks in advance and Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, WaizaDotCom said:

Hi,

Thanks @xLaming and @alex for your response. I had tried Alex's suggestion and found that it works for new user with new ID.

 

The one that I have here is the deleted ID with k2 number in hand. Any suggestion ?

Thanks in advance and Cheers.

Did you try Angelo's suggestion?

 

8 hours ago, Angelo said:

https://xat.com/login?UserId=ID GOES HERE&k2=K2 GOES HERE&mode=1

Replace "ID GOES HERE" with the ID

Replace "K2 GOES HERE" with the K2 number.

Again, please do not share the completed link on the forums as that will give others the opportunity to register that ID :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The question or questions in this topic have been answered and an answer has been marked. This topic is now closed.

 

If you have any other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yep! Fixed :) 

 

Was able to deny storage, re-allow storage, and get to the register without any issues. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, LaFleur said:

@WaizaDotCom @xLaming @Davidss1001 @alex @Angelo @Stif

 

This should be fixed now, can you please check it out and let me know here?

 

The fix is as follows:

Using an old register link will redirect you to the new register page, containing the user id / k1 / k2 info in the link already (full redirect). So should just be able to register on the new web.

 

Yes it's working. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.