Jump to content

SLOom

Game Makers
  • Posts

    1,930
  • Joined

  • Days Won

    30

Community Answers

  1. SLOom's post in HTML5 xat chatroom lagging on my computer. was marked as the answer   
    Lags will be improved in a future version as it requires a lot of work and stability.
     
    For now, you can use the current settings regarding animations as mentioned previously.
     
     
  2. SLOom's post in How can I make sure that I can delete chat messages? was marked as the answer   
    Hello, 
     
    I'd like to mention also that if you do not have GCONTROL power assigned on your group, you will not be able to delete the messages of your chat.
     
    This is actually a bug and will be fixed in the next html5 version.
     
    Sorry for the inconvenient!
  3. SLOom's post in xat Site Broken? was marked as the answer   
    A fix is being worked on and should be released in the next few days. Hopefully it will fix the issue in general.
  4. SLOom's post in The player does not work in html ? was marked as the answer   
    Issue is now fixed and all tabs should be restored.
     
    If it's not up yet, it's still cached and should be available soon.
  5. SLOom's post in Flash Support was marked as the answer   
    We do not really have informations if xat will keep their flash chat on the server.
     
    You will realize it in the next few months if flash chat is still on the server or not.
  6. SLOom's post in recaptcha implementation was marked as the answer   
    Hello,
     
    Admins have been notified of the problem and should be fixed as soon as possible.
     
    Thanks
  7. SLOom's post in chat disconnect alone if I don't watch and not at all was marked as the answer   
    This is called idle time. You are automatically disconnected/kicked out of the chat only if you have been away for X minutes.
     
    This is not a bug, but this is something which has always been there (even on flash).
  8. SLOom's post in Link validator doesn't work was marked as the answer   
    Thank you for reporting
     
    Admins have been noticed of this issue and should be fixed very soon. Fixed now!
     
    Please note to report this issue (which is not a html5 one) in the support forum next time!
  9. SLOom's post in My group does not work. was marked as the answer   
    Chat should be fixed. 
     
    Is it okay? https://xat.com/planetagrandt?new
  10. SLOom's post in Can't upload gif was marked as the answer   
    https://postimages.org/ ?
    http://uploads.im/ ?
     
     
    hotlinking of images (not sure how to explain well about!)
  11. SLOom's post in Chrome 76 Flash died was marked as the answer   
    Flash is blocked by default but you still can access it.
     
    Found a quick tutorial on Internet about this: https://prnt.sc/omih8s
     
    Source: https://www.howtogeek.com/434334/how-to-enable-adobe-flash-in-google-chrome-76/
     
    It has been mentioned that in end of 2020, Google will definitely remove Flash from Chrome.
  12. SLOom's post in ERROR ON THE APP was marked as the answer   
    Issue has been fixed.
     
    You should now be able to connect on HTML5 and mobile.
  13. SLOom's post in CHAT GUEST ERROR was marked as the answer   
    Issue has been resolved.
     
    Please clear your cache and try again.
     
  14. SLOom's post in Unblock PostImages was marked as the answer   
    Hello @SethTI,
     
    I have received an answer from the administrator about your issue and it seems that postimg.cc has been unblocked. 
     

     
    Can you try and tell me if it works for you ?
     
    Thank you.
  15. SLOom's post in /s Scrolls in chats erase was marked as the answer   
    I wouldn't say "server updates" but just "server restart". Each time servers are restarted, scroll from all chats are gone and you need to re-write them.
     
    If you feel lazy to re-write it, events page is your best friend.
  16. SLOom's post in xat Problems was marked as the answer   
    The issue is not due to an extension.
     
    xat admins have updated the chat page to allow only a few domains to be used (security reasons) but apparently it failed for some reasons.
    Refused to load the image 'https://s14.postimg.org/u5nbjdjcx/Vfnxdp.gif' because it violates the following Content Security Policy directive: "img-src http://xat.com https://www.xatech.com http://www.xatech.com https://ssl.google-analytics.com https://xat.com flagcounter.com tinypic.com photobucket.com postimg.org imagizer.imageshack.us uploads.im i.cubeupload.com i.imgur.com". Admins are aware of the issue and we really hope, it gets fixed soon.
     
    You can try to upload your images on imgur.com, it works really well.
     
    You can check on this page if you are not sure (it uses imgur): http://chatsgroup.com/web_gear/chat/media2.php?d=ThunderStormRadioMostWanted&p=0&id=219128969&t=5
  17. SLOom's post in Registering account on main site was marked as the answer   
    Just go on a chat like xat.com/help :
     
    Type "register" on the chat and then click the link or Click your name and then click the "register" button.
     
    It will bring you to the register page where you will be able to create your account.
  18. SLOom's post in Chat Not Loading was marked as the answer   
    It appears that there is something wrong with the CSS.
     
    The chat is actually loaded but the CSS is doing something wrong and hides it.
     
    I have tried to remove this part of the CSS:
    embed{border-radius: 20px} and it actually worked. Try to remove it from the CSS if you are main owner.
     
    I don't know if it will help you as wanted.
  19. SLOom's post in Doubt about the power link was marked as the answer   
    According to chat.php (where you edit your powers etc), the length is 1250.
     

     
    Maybe it has been changed and wiki editors aren't aware about this change; I don't know.
     
    Try to do more than 1250 characters and you will see if it's correct.
     
     
  20. SLOom's post in TIMELESS RADIO was marked as the answer   
    You don't need to force the sign in button. It happens if you don't have an ID.
     
     
    Simple to fix : Click the friends tab, click the visitors tab and then click your name. Boom problem solved and no need to force the sign in button until you are connected to the chat.  
     

  21. SLOom's post in CSS not loading on IE11 was marked as the answer   
    By opening the source code of the page (ctrl + u), does it have css links at the top between <head> </head> tag ?
     

     
    Does the connection is enough good to load the website stuff ?
     
    I've tried on my side on IE 11, and it worked fine.  
     
  22. SLOom's post in Having Problems With The Xat Mobile App was marked as the answer   
    Try to login again, check your email and click the latest link sent by info@xat.com
  23. SLOom's post in Disconnect afk was marked as the answer   
    https://util.xat.com/wiki/index.php?title=Users_Guide#Have_you_been_automatically_signed_out.3F
  24. SLOom's post in xat chat not working was marked as the answer   
    Hello @Jamie199,   Can you try again and see if it works?  
    If it still doesn't work, try to change the links (xatech one) to "//www.xatech.com" instead of "http://www.xatech.com".
     
    It should look like that : 
     
    Instead of that :
     
    Please, tell me if it works for you.
     
    More informations can be found here :
     
     
  25. SLOom's post in Connection problem log in fail was marked as the answer   
    If you are clicking the link on your mailbox directly from your phone, don't close the app; You have to leave it opened or in background because if you kill it each time, it will always ask you to confirm the device and if it asks you always to confirm it, it's because you haven't send the right token to xat.
     
    I guess it can help you.
     
    Edit: I have him by private message.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.