Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/19/18 in Bug Comments

  1. 2 points
  2. 2 points
    Users have been complaining about this in help chats. I wouldn't classify its priority as "normal" since users find it very inconvenient that they can't browse chats in a specific language.
  3. 2 points
    A self note: you still can access the chat through the /go command. The bug has been transmitted to the administrators. I will post when it is fixed. Thank you for reporting.
  4. 2 points
  5. 2 points
    Thank you for reporting. This bug seems to appear also on HTML5. I will post when this bug is fixed.
  6. 1 point
    @xLaming what is this about? happens on new web too?
  7. 1 point
    This was fixed on the new web registration. Thank you.
  8. 1 point
    It has been fixed on the newest version of the HTML5 chat.
  9. 1 point
    We have found out that this is related to a chrome pop-up setting. If you click on a link while linkvalidator setting is enabled, Chrome will show up the "pop-up" blocked message indicating that the linkvalidator page is blocked from being opened automtically. The problem is that linkvalidator is already being opened regardless. So if the user chooses "Always allow pop-up", clicking any links will open the page twice henceforward. That being said, we do not think this is a bug related to the HTML5 chat. This rather seems to be a Chrome Browser issue, especially since no other browser is doing this behavior.
  10. 1 point
    Both (hearts) and (switch) should be playable now.
  11. 1 point
    This should now be fixed (pending one more upload to fix default en to default international).
  12. 1 point
    Yeah, other users are experiencing this too. LaFleur has told it's due a websocket and they are trying to fix it.
  13. 1 point
    I've tried something. Please let me know if the problem persists. @LaFleur @Leandro @SLOom @6
  14. 1 point
    Ah this bug on Firefox! I see. But we are already aware about this bug already! Thank you for reporting.
  15. 1 point
    Thank you for reporting. We have reported already this bug on our board. Info about this bug: Extras pawns are not implemented in private chats yet.
  16. 1 point
    Changed Priority to Priority: Trivial This a known fact and will be implemented in the future. Thanks.
  17. 1 point
    Update: This is happening on Windows as well by now. It could be caused by a Google Chrome / Chromium update which was rolled out slowly
  18. 1 point
    https://forum.xat.com/topic/7933-iphone-app-testflight-public-link/?do=findComment&comment=100038
  19. 1 point
    Changed Status to Fixed Fixed on an upcoming release.
  20. 1 point
    Alright. Attempting to mail this issue to admins.
  21. 1 point
    Hello, We are fully aware with the issue on Edge and the homepage. I'll mail the administrators to take a look at that. Other issues are already reported on our bugs board. We do not have official dates for when it will be fixed. Thank you.
  22. 1 point
    Hello, We have already this bug listed on the board. (Was previously reported by Leandro to me.) Thank you for reporting.
  23. 1 point
  24. 1 point
    Seems to still happen to me. Browser: Chrome I have no error when clicking the text editor (to load it). I just had this error previously as on the screenshot from LaFleur.
  25. 1 point
    Please clear your cache and give me an update if it happens again @LaFleur. After clearing my cache, the editor loads considerably faster for me.
  26. 1 point
    Can we get another update? These games are some of the best multiplayer games offered on flash and can be beneficial for hosting game events while HTML5 is still being developed. We need something that can entertain us in the meantime. @Admin
  27. 1 point
    Clearly this is a bug as it’s supposed to work in the opposite way. Just because this is how it currently works, doesn’t mean it is correct. This be fixed so that (hat#e) is golden egg and (hat#e#colour) is the coloured egg, rather than (hat#e#colour) is golden and you have to disable allpowers to colour it, as this is clearly not how it is supposed to work.
  28. 1 point
    We will need more evidence or details before we’re able to proceed! Thinks such as event logs could be useful, perhaps. Are you sure the tempmodded users weren’t kicked/dunced/yellowcarded etc ?
  29. 1 point
    I apologize for my mistake. I will be more careful next time
  30. 1 point
  31. 1 point
    I haven't tested it on HTML5 yet, but I've seen some people having the same trouble while on the mobile app, so yeah.
  32. 1 point
    Changed Status to Fixed
  33. 1 point
    Yes, It is working perfectly, still being replaced the weird char, but not deleting anymore.
  34. 1 point
    Yeah, it has been fixed.
  35. 1 point
    @Laming @Leandro Admin says he put a fix through for this. Can you please test soon and tell me what the results are? Chat still deleted? Thank you!
  36. 1 point
    I confirm, He mean, when you just add lots of invisible characters in the field "Description" and save the settings, the first time nothing happen, the second time you do this your chat will be deleted (redirected to xat.com/groups.php when you access it) https://xat.com/Lamingtons <- example of it.
  37. 1 point
    The cool smiley is fixed on new chat version.
  38. 1 point
    It doesn't only fail on mobile. Just because you've never experienced it, doesn't mean it doesn't happen. The way it works I believe is it uses mouse movements before the button is pressed to determine if it was checked by a human or by a robot (among other things like previous activity on Google sites while other things will cause it to default to the puzzle, for example using a VPN), and I'm not sure if this is adjusted to mobile tapping/scrolling so that's probably why.
  39. 1 point
    Changed Status to Fixed Problem has been fixed. Hopefully. If the issue occurs again, private message me and I’ll re-open this.
  40. 1 point
  41. 1 point
    @Phin Thanks for reporting. I took a look at the mentioned issues and this is the outcome: 1. I think the first issue is related to slow loading of un-cached images, thus if you go to someone's private chat whose pcback wasn't loaded/cached yet, it won't show it immediately, and so when you go back to the chat it'll load the pcback-image as chat background, due to the delay. You can also spot the same issue in the HTML5 chat. Having said that, if this gets fixed on HTML5, and if the fix gets applied to Mobile, this issue should be resolved. 2. I can't reproduce it, you may wanna re-check it when a new version is available for you (the public). My version is 1.12.0.
  42. 1 point
    Arabic, Estonian, Filipino, French, German, Hungarian, Italian, Portuguese, Romanian, Spanish, Thai and Turkish, redirects to Help chat too.
  43. 0 points
  44. 0 points
    This is still happening and is very very very annoying also happens when replying to a status
  45. 0 points
    @Ugurr This is not broken. You need to add a hat color to have the golden egg. E.g: (hat#e#r) and it will show the golden egg. This was made this way in the code. Please tell me if it works for you. If so, this should be added on the Allpowers wiki that a hat color is required to see golden egg correctly.
  46. 0 points
    @Junior, may want to look into this again.
  47. 0 points
    welp that's gonna be annoying for a while but ohh wells hehe
  48. 0 points
    It's a sync issue between the Flash and HTML5 client that's always happened. It annoys me really, but until HTML5 gets finalized, it's going to be like that.
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.