Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/21/2019 in Bug Comments

  1. IPS confirmed there was an issue and escalated it to higher departments.
    2 points
  2. The forum is now running on the latest release. If you're still experiencing this issue then link to the exact content and I'll address it.
    2 points
  3. This is not an issue actually. The timestamp for pawns has expired and since HTML5 doesn't use this system, it works like a charm I emailed admins with explanations about this and should be fixed soon.
    2 points
  4. 2 points
  5. Yeah, there was a problem. It looks like that https://prnt.sc/ut2f7y
    1 point
  6. Confirmed bug. Thank you for reporting.
    1 point
  7. Okay, i'll inform of this to the admins.
    1 point
  8. Thank you for reporting this issue. We are already aware of it. The smiley is currently broken due to ''_''. You'll be notified when fixed.
    1 point
  9. Moved the bug in the correct section.
    1 point
  10. I confirm it, On his chat for some reason it says "Costs changed" when trying to promote.
    1 point
  11. It happens because you did a lot of actions in a row. It can be improved in the future to not "empty" the table but instead a message would be displayed. Manage power will be reworked in a near future to work better with this new main owner system.
    1 point
  12. It should really show an error instead of changing to an unexpected value not chosen by the user.
    1 point
  13. Can you make a gif about such issue? It's hard for us to understand what you really mean here.
    1 point
  14. Addressing. In the meantime replace the script tags with something like <scr>.
    1 point
  15. IPS has confirmed there's an issue that will be fixed in a future maintenance release.
    1 point
  16. I figured it out, sending them an update.
    1 point
  17. IPS admits that there's probably an issue, but they can't fix what they can't reproduce, so they expect step-by-step instructions. Every time I've tried - a notification was conveniently sent.. We're probably missing some parameters that those specific topic creators managed to meet. Asking them to explain in detail how they created their topic might be the way of successfully reproducing this and solving the issue once and for all.
    1 point
  18. Yeah, it requires refreshing to display updated data. It's supposed to work like that. If you don't want to refresh the whole tab, right-click the banner and select "Reload Frame".
    1 point
  19. We're aware of those already and will improve in future. Thanks for reporting.
    1 point
  20. It has been handled on our bugs board. You will be noticed when it is fixed. Thank you.
    1 point
  21. This is a real problem for everyone who uses the phone.
    1 point
  22. @Leandro oh, so you are talking about html5 not flash, my bad yes there are some issues that still have to be fixed, we're aware thanks
    1 point
  23. The Hat power currently have some issues with the flash version of xat, many hats from powers aren't working, however you can still use the hat#t, hat#x .
    1 point
  24. Hi, thanks for reporting. Currently any extra hats that are outside of the (hat) power aren't functioning. Please be patient until this is resolved. Thank you
    1 point
  25. It will be fixed in a future update of the HTML5 chat.
    1 point
  26. This is not something new and a similar issue was opened by Leandro a few months ago. To answer you, this is a lack of feature which is NOT added yet and not a bug. Since it was already reported, I'm closing this thread.
    1 point
  27. This issue is already known, no need to re-report it.
    1 point
  28. Thanks for reporting this, @DJFUNNY. We're already aware of this bug and it should be fixed in the next update.
    1 point
  29. Ok, catch it. Seems that CSP is blocking something to be loaded correctly. When logging storage isn't being fully stored. What I did: I've logged-in using Google Chrome, copied all HTML5 data storage and replaced on Firefox, it worked fine. I've checked both and seems that Firefox's data isn't being stored "k3". Firefox shows "0", on Chrome shows correctly.
    1 point
  30. We will need more evidence or details before we’re able to proceed! Thinks such as event logs could be useful, perhaps. Are you sure the tempmodded users weren’t kicked/dunced/yellowcarded etc ?
    1 point
  31. @SLOom, Thanks for reply. Screenshot's source has been updated.
    0 points
  32. Higher rank: https://prnt.sc/urjl7m Same rank: https://i.imgur.com/rwUyNBE.png Both work, did you try this in another chat? This also depends on the size of the chat box.
    0 points
  33. There's a new update coming soon. If it happens again, would you please reply to this topic again? ty
    0 points
  34. @Blacky Admins made another fix for Ayuda's chat. Let me know if it happens again please.
    0 points
  35. Hello, The same issue is happening.
    0 points
  36. Oh great! I'll leave this thread open for a few more days in case if it happens again. Thank you for your feedback!
    0 points
  37. @Blacky Admins have pushed a fix to hopefully solve the issue. Please tell me if you still have it in the next few hours/days.
    0 points
  38. edit: does this person has pcplus power?
    0 points
  39. Yes of course, this has been tested a couple of times by different people. I think your settings are cached or something. Great, thank you.
    0 points
  40. I don't think that will be fixed since it belongs to the old pages. Alternatively, you can use another GIF to sprite sheet converter and see if it meets your expectations.
    0 points
  41. The fact that the speed of the converted gif doesn't always match that of the initial gif isn't a bug and is normal. From what I observed, the converter on xat only takes into account the number of frames (number of "images") that there are in a gif without taking into account the time with which the frames are running. So if in a gif there are few frames but the transition between them is long, the gif will look fast on xat. The solution to this would be to be able to use the initial gif directly without converting it. For now, you can either choose a gif with enough frames, or you can use an
    0 points
  42. Regarding Mosa3adeh chat, you could tell users that they can make sure they have all the powers by using the bot's !Allmissing command.
    0 points
  43. Thank you for reporting. We're aware of this issue. You will be notified once this is resolved.
    0 points
  44. You must sign out and sign in for that bug to disappear.
    0 points
  45. Hello. This is happening due to a change on the Chrome browser. Your group most likely uses a "http" radio url, however Chrome does not allow "http" radio streams to be played anymore. So if you want a radio to be played on your chat you must use a "https" radio url.
    0 points
  46. Yeah, I was wondering if it was supposed to work like that or not. Well, thanks for the info anyway!
    0 points
  47. Fix is simple, admins should know about what I'm talking. Found in https://web.xat.com/report/report.php? by @Danny ----------- About this error ´posted here, well... https://xat.com/web_gear/chat/inappropriateprofile.php?id=162497 / Groups is basically same error, but caused when you're using other languages that isn't English. JS files cannot load translations.
    0 points
  48. This is not the only smiley having this issue. The problem regarding this smiley is, because of the first 3 letters which is probably a word added in xat filter or in BAD power. We will fix this in the future. Thank you.
    0 points
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.