Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/21/19 in Bugs

  1. 2 points
    I have tried going to chat: xat.com/Assistance and it re-directs me to the groups page. And when I try using bot commands relating to the group such as !delistcheck and !grouptransfer, the FEXBot says that the group does not exist. I have also asked others to verify this issue by connecting to the chat, and there is no luck for them either. Using /go also does not work, nor adding ?new to the end of the URL. So I want to know, is there some kind of maintenance on xat going on right now? Has the group been terminated?
  2. 1 point
    When you set language to English and back to home page without "?lang=en" it's being set automatically to my language again. This also happen if I set any other language e.g "?lang=ar" to Arabic. What is happening is that https://xat.com/?lang=LANGUAGE_CODE is not storing the Cookie, so when you back to the home page it still showing on my language, not what I've set, this also mean that the chats will be shown in my language, not the language I've set. I'm using Firefox 68, @Thuk and @Bau also tested it with Chrome and isn't saving on this browser too.
  3. 1 point
    Forgot password email for the forum account is not arriving on the email. @Andre
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.