Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/05/16 in Bug Comments

  1. 4 points
    i reported a fix for this ages ago Fix (just incase they forgot):
  2. 3 points
    Issue is caused because after going away or invis you dont get sent the scroller message again so on <i it resets scroller to empty or Live Mode stuff Fix: File: network.as Function: myOnXML (towards the end of the if statement "if (e.nodeName == "i")"
  3. 3 points
    This is related to the Dunce power. Dunce allows a moderator to dunce another moderator, hence the "Kick" menu is available. Regarding the "Ban" menu, Dunce was originally placed on that menu and it seems like the administrators have forgotten to make this option unavailable when they moved it onto "Kick". Dunce power enabled Dunce power disabled
  4. 2 points
    @Blacky The issue has been fixed now. Thank you for reporting.
  5. 2 points
  6. 2 points
    Thank you for reporting. This bug seems to appear also on HTML5. I will post when this bug is fixed.
  7. 1 point
    Thank you for reporting. This has been forwarded.
  8. 1 point
    It has been fixed on the newest version of the HTML5 chat.
  9. 1 point
    Both (hearts) and (switch) should be playable now.
  10. 1 point
    Yeah, other users are experiencing this too. LaFleur has told it's due a websocket and they are trying to fix it.
  11. 1 point
    Update: This is happening on Windows as well by now. It could be caused by a Google Chrome / Chromium update which was rolled out slowly
  12. 1 point
    https://forum.xat.com/topic/7933-iphone-app-testflight-public-link/?do=findComment&amp;comment=100038
  13. 1 point
    Hello, We are fully aware with the issue on Edge and the homepage. I'll mail the administrators to take a look at that. Other issues are already reported on our bugs board. We do not have official dates for when it will be fixed. Thank you.
  14. 1 point
    Hello, We have already this bug listed on the board. (Was previously reported by Leandro to me.) Thank you for reporting.
  15. 1 point
  16. 1 point
    Please clear your cache and give me an update if it happens again @LaFleur. After clearing my cache, the editor loads considerably faster for me.
  17. 1 point
    I apologize for my mistake. I will be more careful next time
  18. 1 point
    Yeah, it has been fixed.
  19. 1 point
    The cool smiley is fixed on new chat version.
  20. 1 point
    Changed Status to Fixed Problem has been fixed. Hopefully. If the issue occurs again, private message me and I’ll re-open this.
  21. 1 point
  22. 1 point
    Nope, it may work fine, just the underline is used there as separator, Including you can try using like rgb--- or rgb+++ both will work fine (colors). Fix: Smiley should be renamed for (o-o) instead of (o_o) @Admin
  23. 1 point
  24. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed Will be fixed in an upcoming maintenance update.
  25. 1 point
    As I said, would have worked with https://i.cubeupload.com Anyway, should be good now.
  26. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed
  27. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed
  28. 1 point
  29. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed Fixed in a future IPS update.
  30. 1 point
  31. 1 point
    If this list is missing smilies, please post. Thanks.
  32. 1 point
    Apparently this itself is no longer an issue, however it does stick to the 4-user minimum. Being addressed.
  33. 1 point
    Happens with the reactions NO and MEH: (viewing from my account) Viewing from another account:
  34. 1 point
    Arabic, Estonian, Filipino, French, German, Hungarian, Italian, Portuguese, Romanian, Spanish, Thai and Turkish, redirects to Help chat too.
  35. 1 point
    Ah! I wrote an answer about that but I wasn't sure, so I'll re-write for you. Your issue is because the gifts app is reading a page which is "cached" so, the update will not show directly. You have to clear your cache to see it updated, unfortunately. We'll try in the future to avoid this issue for HTML5.
  36. 1 point
  37. 1 point
    At the moment, we can't do much since it's in beta and since we don't know if some users have this issue. This also means that it can be only on your side or not. But don't worry, the administrators are working on HTML5 and are working to fixing a lot of issues. I suggest you to try again later (when a new update is added) and then use the xat app during this time if you want to access xat chats. Thank you again and I hope that your problem is solved in the near future!
  38. 1 point
  39. 1 point
    Are you aware that PCBACK was boosted recently to show your pcback if the user doesn't have one ? Source : xat.wiki/pcback Thread closed since there is no bug.
  40. 1 point
    This issue has been fixed. Thank you ^^
  41. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed This issue has been fixed with the latest chat version (debug chats for now).
  42. 1 point
    I checked and yeah, it doesn't redirect to ayuda. That's more because it hasn't been updated or even added. Confirmed bug
  43. 1 point
    I've looked into it but i can not confirm/reproduce this issue (tried with opera, chrome and edge). Is flash allowed for the ticket page for the users who have it?
  44. 0 points
    This is still happening and is very very very annoying also happens when replying to a status
  45. 0 points
    @Ugurr This is not broken. You need to add a hat color to have the golden egg. E.g: (hat#e#r) and it will show the golden egg. This was made this way in the code. Please tell me if it works for you. If so, this should be added on the Allpowers wiki that a hat color is required to see golden egg correctly.
  46. 0 points
    @Junior, may want to look into this again.
  47. 0 points
    It's a sync issue between the Flash and HTML5 client that's always happened. It annoys me really, but until HTML5 gets finalized, it's going to be like that.
  48. 0 points
    A potential solution has been given by Laming on there to fix this issue: Since this issue has nothing to do with xat, i'm closing the topic.
  49. 0 points
    Please create a new topic here: https://forum.xat.com/forum/4-general-support/ We will try to resolve your problem there. Thanks!
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.