Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/05/16 in Bug Comments

  1. 4 points
    i reported a fix for this ages ago Fix (just incase they forgot):
  2. 3 points
    I found the quickfix for Chrome users: 1. Go here - chrome://flags/#autoplay 2. select how it is selected in this printscreen: http://prntscr.com/jhqe68 or more simply "No user gesture required."
  3. 3 points
    Fix was submitted earlier today and is applied whenever @Admins get to it. Done.
  4. 3 points
    will fix at next release
  5. 3 points
    Issue is caused because after going away or invis you dont get sent the scroller message again so on <i it resets scroller to empty or Live Mode stuff Fix: File: network.as Function: myOnXML (towards the end of the if statement "if (e.nodeName == "i")"
  6. 3 points
    This is related to the Dunce power. Dunce allows a moderator to dunce another moderator, hence the "Kick" menu is available. Regarding the "Ban" menu, Dunce was originally placed on that menu and it seems like the administrators have forgotten to make this option unavailable when they moved it onto "Kick". Dunce power enabled Dunce power disabled
  7. 2 points
  8. 2 points
    Users have been complaining about this in help chats. I wouldn't classify its priority as "normal" since users find it very inconvenient that they can't browse chats in a specific language.
  9. 2 points
    A self note: you still can access the chat through the /go command. The bug has been transmitted to the administrators. I will post when it is fixed. Thank you for reporting.
  10. 2 points
  11. 2 points
    Thank you for reporting. This bug seems to appear also on HTML5. I will post when this bug is fixed.
  12. 2 points
    Changed Status to Status: Fixed
  13. 2 points
    Changed Status to Status: Fixed Managed to reproduce on 1920x1080 screen resolution.
  14. 2 points
    If i remember correctly, this isn't a bug. It was made like that due the lack of activity that xat Ayuda has.
  15. 2 points
    Fix: File: xmessage.as Function: Smilie Replace: with if (Code.match(/#wc/g).length > 0 && !todo.HasPowerA(todo.Users[uid].Powers, 410)) { Code = Code.replace(/#wc/g, "#WC"); smc.u = ("C" + xatlib.xInt(smc.u)); }
  16. 2 points
    Issue is caused by pools not being reset with <w packet (it doesnt get sent with chats that dont have pools) Before fix:After fix: Fix: (found problem with old fix added new one which is 100% now) File: network.as Function: myOnXML this goes at the end of the if statement "if (e.nodeName == "gp"")"
  17. 1 point
    @Kaay your chat is back now. Sorry for the inconveniences.
  18. 1 point
    Has been fixed now. @HelperNate
  19. 1 point
    Ok, this information has now been added to the article: https://util.xat.com/wiki/index.php?title=Single Other editors can review before it's marked for translation, if they want.
  20. 1 point
    Changed Status to Fixed
  21. 1 point
  22. 1 point
    Seems to still happen to me. Browser: Chrome I have no error when clicking the text editor (to load it). I just had this error previously as on the screenshot from LaFleur.
  23. 1 point
    Can we get another update? These games are some of the best multiplayer games offered on flash and can be beneficial for hosting game events while HTML5 is still being developed. We need something that can entertain us in the meantime. @Admin
  24. 1 point
    Yeah, it has been fixed.
  25. 1 point
    It doesn't only fail on mobile. Just because you've never experienced it, doesn't mean it doesn't happen. The way it works I believe is it uses mouse movements before the button is pressed to determine if it was checked by a human or by a robot (among other things like previous activity on Google sites while other things will cause it to default to the puzzle, for example using a VPN), and I'm not sure if this is adjusted to mobile tapping/scrolling so that's probably why.
  26. 1 point
    Changed Status to Fixed Problem has been fixed. Hopefully. If the issue occurs again, private message me and I’ll re-open this.
  27. 1 point
  28. 1 point
    Please download the latest version (1.11.2) at the Google Play Store and let me know if this issue still occurs. @Stif @Seven
  29. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed Will be fixed in an upcoming maintenance update.
  30. 1 point
    As I said, would have worked with https://i.cubeupload.com Anyway, should be good now.
  31. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed
  32. 1 point
  33. 1 point
  34. 1 point
    Apparently this itself is no longer an issue, however it does stick to the 4-user minimum. Being addressed.
  35. 1 point
    Admin has been notified. I'll notify you once i know more, it was probably a mistake. @ANGY It's fixed in next release. Thanks for reporting.
  36. 1 point
    I have communicated the issue with the administrators directly. Let's hope to have it fixed soon.
  37. 1 point
    Changed Status to Status: Fixed
  38. 1 point
    PREVIEW OF BUG: This is actually true and It was tested.
  39. 1 point
    Yes, this is an issue. I'll forward this and let you know as soon as this is fixed. Ty.
  40. 1 point
  41. 1 point
    This is a confirmed bug. It happens also with the number "0". Thank you for report. @Admin
  42. 1 point
    You would do so after getting into the pc and then clicking at the user again - then you get to the user dialog. But i don't disagree, it's quite inconvenient.
  43. 1 point
    This issue has been fixed. Thank you ^^
  44. 1 point
    Fix: File: xkiss.as Function: WhoIs replace it with this private static function WhoIs(_arg_1:*=0){ if (todo.w_userno != todo.uKiss) { main.openDialog(2, todo.uKiss); } }
  45. 1 point
    The only way to make working export and import again would be to redo the photo_upload3.php file. (Maybe you can add it to your main post)
  46. 1 point
    I can see how you'd think that's a bug, but it's actually working as intended. The levels were changed slightly.
  47. 1 point
    Changed Priority to Priority: Trivial Yes, can confirm this issue. Mute shouldn't be shown when being mod. Thanks for reporting.
  48. 1 point
    Yeah, at least it's working when I'm not logged LOL I also saw a lot of users reporting the problem.
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.