Jump to content

  • Leandro
    • Status: Fixed Priority: Normal

    there's a little bug with the (status#) power, when u add a space first and then what u want to add, it doesn't show to other people.

     

    65ae8181c5e721165e7b08e4c4acb84b.gif

     

    special thanks to @Camila who helped me found it.

     


    • Like 2


    User Feedback

    Recommended Comments

    5 hours ago, LaFleur said:

    Confirmed bug.

     

    Thanks for the report.

     

    Do you call it a "bug" if it's done by purpose? 

     

    EuXuUIx.png

     

    Translation : If the first char is a space, then you return "undefined". 

     

    Can we say it's actually a bug? Or just a lack of feature?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I see, well let's call it a troublesome issue. I've seen too many people having problems with this: "why isn't my status not working" etc.

    Is this to prevent an empty status?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 01/10/2017 at 11:57 AM, LaFleur said:

    Is this to prevent an empty status?

    If that's the case, then it should not hide your status if it starts with a space but contains other characters. For example: " This is a status message."

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 10/1/2017 at 9:23 AM, SlOom said:

     

    Do you call it a "bug" if it's done by purpose? 

     

    EuXuUIx.png

     

    Translation : If the first char is a space, then you return "undefined". 

     

    Can we say it's actually a bug? Or just a lack of feature?

    That doesn't seem like a good way to handle it, but I suppose that would make it not a bug.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    7 hours ago, Admin said:

    will fix at next release

     

    Seems good.

     

    Thread closed since we can consider that the "bug" is fixed on next release.

     

    I will re-open it if eventually it's not fixed on next release.

     

    bNL7jWC.pngayep1vM.png

     

    @Admin It might help you on your previous try ;) 

     

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Changed Status to Status: Fixed

     

    This issue has been fixed with the latest chat version (debug chats for now).

    • Like 1

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Guest
    This is now closed for further comments

  • Priority Definitions

     

    Trivial The issue is considered low priority.

    Normal This is the default priority.

    High A feature or service is not working properly, and it impacts a lot of people. The issue should be fixed in the near future.

    Critical The issue is show-stopping, meaning that a certain feature or service is completely broken with no available workaround. The issue impacts a lot of people and requires immediate repair.

  • Status Definitions

     

    Open The issue is pending, or we are still working on the issue.

    Fixed The issue has been resolved. The fix may not be immediately noticeable and may be released in a future version or update.

    Closed This record is either not considered an issue or is better suited as a suggestion. If it is an issue, it may not be reproducible.

    Won't Fix The issue will not be fixed because it is too low in priority. The issue is very minor. The resources required to fix the issue cannot justify the benefits received from fixing the issue. This means the issue is closed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.